پس از دوشیزگی

خط خطی های ماندگار

پس از دوشیزگی

خط خطی های ماندگار

آموزش کیک نارگیل و هویج

دوشنبه, ۱۲ اسفند ۱۳۹۲، ۱۱:۱۵ ب.ظ

کیک نارگیل و هویج:

کیک

 

مواد لازم:

2/1 پیمانه نارگیل پودر شده

2/1 پیمانه هویج پوست گرفته و رنده شده

3 عدد تخم مرغ

1 پیمانه آرد سفید

2 ق چ بکینگ پودر

1 پیمانه شکر

1 پیمانه روغن

2/1 پیمانه پودر نارگیل برای تزئیین

1 ق چ زغفران آب کرده

4/1 ق چ وانیل

1 ق چ سرپر دارچین

 

طرز تهیه:

1- تخم مرغها رو بشکنید و سفیده و زرده رو جدا کنید و تو ظرفای جدا بریزید...

2- سفیده رو جداگانه با همزن بزنید تا پف کنه و سفت شه و از ظرف نریزده وقتی ظرف رو برمیگردونید

3- به زرده ها، شکر، وانیل و دارچین رو اضافه کنید و خوب با همزن بزنید (به مدت دو دقیقه)

4- بعدش پودرنارگیل رو به همین مواد اضافه کنید و همز بزنید

5- حالا نوبت اضافه کردن هویج رنده شده است، بعد اینکه هویج رو با مواد مخلوط کردید روغن رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید...

6- آرد و بکینگ پودرتون رو با هم قاطی کنید و دوبار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا یکدست شه، مایه به شکل یه خمیر سفت در میاد...

7- بعد همه اینا سفیده تخم مرغ رو هم اضافه کنید و با لیسک مواد رو با هم مخلوط کنید...

نکته: بهتره که موادتون رو به شکل دورانی و تو یه جهت هم بزنید

8- قالب مخصوص کیک رو آماده کنید و کف و دیواره اش رو با روغن کمی چرب کنید و آرد پاشی کنید..

9- مایه کیک رو تو قالب بریزید و صاف کنید و به مدت 30 دقیقه تو مایکروفر با حالت کانوکشن و حرارت 180 قرار بدید تا کیک بپزه، یا اگه مایکرو فر ندارید با حرارت 180 درجه سانتیگراد و به مدت 40 دقیقه تو فر بزارید...

10- تو فاصله پخت کیک، نیمی از پودرنارگیل رو با زغفران رنگی کنید و نصفشو بزارید همونطور سفید بمونه و اخر سر تزئین کنید....

به این شکلی که من تزئین کردم تزئین میشه ولی اگه دوس داشتین هرطور که خواستین میتونین تزئین کنین یا اصن تزئین نکنین...

من چون نه مایکروفر دارم نه فر بازم تو ماهیتابه رژیمی درستش کردم و بازم خوب درومد فقط مدت زمان پختش خیلی زیاد شد...

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • دوشنبه, ۱۲ اسفند ۱۳۹۲، ۱۱:۱۵ ب.ظ
  • ناهید بانو